Te sunam noi

Scaun Sally/S - cadru si brate cromate, sezut si spatar din piele ecologica

Proiectat special pentru salile de conferinta de ultima generatie, dar si pentru sali de sedinte sau sali de asteptare moderne. Acest scaun conferinta este o alegere care va aduce o tenta moderna in orice incapere. 

Pretul Dvs.: 556.76 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
Cod produs:
OB.AN0023.76
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
nu se aplica
Unitatea de masura:
buc
General
Tip scaun vizitator
Colectia classic
Material piele ecologica (bumbac + poliester, suprafata PVC)
Culoare material va rugam solicitati mostrarul de culori
Modalitate curatare material Materialul se curata cu o carpa moale, apa si detergent lichid. Nu frecati cu peria. Buretele si carpele aspre distrug lacul protector. Feriti de suprafete taioase si substante pe baza de solventi organici.
Alte materiale N=Nipro (100% acrilic); F=Fiesta (100% poliester); RG=Regina (100% microfibre); Two (100% polyolefin); AJ=Anjou (8% bumbac, 16% polyester, 21% poliamida, 55% acrilic); MF=Microfibra (substrat din polyester/bumbac 65/35% si suprafata din polyamide 100%); Four (100% polyolefin)
Informatii suplimentare Structura scaunului este realizata din otel cromat sau vopsit cu negru in camp electrostatic (in functie de preferintele dumneavoastra). Tapiteria scaunului este din piele ecologica de calitate superioara. Acest tip de material este foarte rezistent la uzura si se curata extrem de usor. Pentru un plus de confort, scaunul vine dotat cu brate tapitate cu acelasi tip de piele eco. Greutate maxima sustinuta 120 kg.
Optionale talpa sanie vopsita negru lucios
Dimensiuni
Latime spatar 45 cm
Latime 55 cm
Adancime sezut 44 cm
Inaltime maxima sezut 44 cm
Inaltime totala 85 cm
Greutate 11.500 kg
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.