Te sunam noi

Aparat pt. etichetare Dymo Rhino 4200

Dymo Rhino 4200 este un instrument de etichetare profesional pentru toate tipurile de aplicatii ce se desfasoara in cladiri, fabrici, depozite chiar si case. 

Pretul Dvs.: 687.96 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
dymo Cod produs:
DD.DY.1852998
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
nu se aplica
Unitatea de masura:
buc
General
Pachetul contine aparat de etichetat DYMO Rhino 4200, o banda de vinil alba de 12 mm
Dotare aparat tastatura QWERTY; tasta "Favorites" ofera acces la cele mai uzuale etichete, simboluri si termeni; tasta "Custom" previne repetarea inutila
Consumabile benzi din nylon flexibil, din poliester, din vinil, tuburi termocontractante, insertii neadezive, etichete Rhino de 6, 9, 12, 19 si 24 mm latime
Functii tiparire cod de bare: Code 39 si Code 128
Culoare galben/negru
Informatii suplimentare Biblioteca preprogramata cu 150 de simboluri si termeni pentru securitate, electrice, audio-video profesional si gestionarea unitatilor. Amortizoarele din cauciuc integrate ajuta la prevenirea deteriorarii cauzate de caderile accidentale. Afisajul mare cu lumina de fundal este usor de citit chiar si in zonele de lucru slab luminate. Functia de salvare/oprire automata prelungeste durata de viata a bateriei fara a pierde ce ati lucrat.
Greutate 0.770 kg
Garantie 2 ani
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.