Te sunam noi

Baterie externa Leitz Complete de mare viteza cu USB, 5200 mAh - neagra

Portabila, incarcator de mare viteza cu USB pentru smartphone-uri sau tablete PC care incarca 2 dispozitive in acelasi timp. Fii mereu conectat, chiar si atunci cand esti in miscare! Cu strat de cauciuc pe partea frontala pentru atingere moale. 

Pretul Dvs.: 138.61 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
leitz Cod produs:
LN.LZ.63120095
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
nu se aplica
Unitatea de masura:
buc
General
Dimensiune 42x22x114 mm
Material ABS, TPE (parti cauciucate)
Culoare negru
Putere de iesire 1xmicro USB (DC 5V, 2A)
Utilizare dispozitivele smartphone cu USB, tablete, dispozitive mobile
Informatii suplimentare Sursa de alimentare universala mobila pentru majoritatea dispozitivelor cu alimentare USB. incarca dispozitivul mobil cu pana la 25% mai rapid decat incarcatorul original. Incarca un smartphone de 2 ori. 2 porturi puternice USB (iesire totala de max 2A) pentru incarcari simultane a 2 dispozitive. Baterie Litiu-Ion de lunga durata 5200mAh (cu celule LG) cu capacitate de reincarcare rapida (intrare 2A). Starea bateriei este indicata de 4 LED-uri. Pre-incarcata si gata de folosire.
Greutate 0.130 kg
Adresa site producator https://www.leitz.com/ro-ro/products/baterie-extern%c4%83-leitz-complete-de-mare-vitez%c4%83-cu-usb-5-200-mah_63120095
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.