Te sunam noi

Scaun 5550/S - cadru si brate negre, sezut si spatar din piele color

Modelul 5550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, in mod special in locurile de conducere, ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri. 

Pretul Dvs.: 1,258.29 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
Cod produs:
OB.AN5551.79
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
2 ani
Unitatea de masura:
buc
General
Tip scaun managerial
Colectia classic
Material piele bovina crusta stantata
Culoare material va rugam solicitati mostrarul de culori
Modalitate curatare material Tapiteria trebuie curatata numai cu detergenti neutri cu efect delicat. Pentru curatarea pielii stropiti cateva picaturi de detergent neutru pe o laveta stergand usor suprafata pielii. Clatiti cu o laveta umezita cu apa curata stergand apoi cu o carpa uscata. A se evita frecarea cu suprafete aspre si expunerea directa la surse de caldura.
Alte materiale Ancroma (PVC pe tesatura tip BBC); N=Nipro (100% acrilic); F=Fiesta (100% poliester); RG=Regina (100% microfibre); Two (100% polyolefin); AJ=Anjou (8% bumbac, 16% polyester, 21% poliamida, 55% acrilic); MF=Microfibra (substrat din polyester/bumbac 65/35% si suprafata din polyamide 100%); Four (100% polyolefin); C=Cagli (100% acrilic); A=Amicra (100% poliester)
Informatii suplimentare Urmareste stilul si forma constructiva a modelului 5500, de aceea la aranjarea birourilor se poate combina foarte bine cu acesta. Spatar mediu. Talpa sanie din otel. Brate de plastic. Spre deosebire de scaunele integral din piele, la aceste scaune doar partea care intra in contact cu corpul este din piele, restul este imitatie de piele in acceasi nuanta cu pielea. Greutatea maxima sustinuta 120 kg. Fabricat in Romania.
Optionale talpa sanie cromata
Dimensiuni
Latime spatar 51 cm
Latime 61 cm
Adancime sezut 45 cm
Inaltime maxima sezut 49 cm
Inaltime totala 95 cm
Greutate 15.100 kg
Volum 0.26 m3
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.