Te sunam noi

Scaun 5950/S - cadru si brate din lemn, sezut si spatar din piele color

Modelul 5950/S este un scaun directorial fix recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. 

Pretul Dvs.: 1,636.89 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
Cod produs:
OB.AN5951.79
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
2 ani
Unitatea de masura:
buc
General
Tip scaun managerial
Colectia classic
Material piele bovina crusta stantata
Culoare material va rugam solicitati mostrarul de culori
Modalitate curatare material Tapiteria trebuie curatata numai cu detergenti neutri cu efect delicat. Pentru curatarea pielii stropiti cateva picaturi de detergent neutru pe o laveta stergand usor suprafata pielii. Clatiti cu o laveta umezita cu apa curata stergand apoi cu o carpa uscata. A se evita frecarea cu suprafete aspre si expunerea directa la surse de caldura.
Alte materiale Ancroma (PVC pe tesatura tip BBC); N=Nipro (100% acrilic); F=Fiesta (100% poliester); RG=Regina (100% microfibre); Two (100% polyolefin); AJ=Anjou (8% bumbac, 16% polyester, 21% poliamida, 55% acrilic); MF=Microfibra (substrat din polyester/bumbac 65/35% si suprafata din polyamide 100%); Four (100% polyolefin)
Informatii suplimentare Urmareste stilul si forma constructiva a modelului 5900, de aceea la aranjarea birourilor se poate combina foarte bine cu acesta. Spatar mediu. Brate si talpa de sanie din lemn in culorile: fag, nuc, wenge, cires, mahon. Spre deosebire de scaunele integral din piele, la aceste scaune doar partea care intra in contact cu corpul este din piele, restul este imitatie de piele in acceasi nuanta cu pielea. Greutatea maxima sustinuta 120 kg. Fabricat in Romania.
Dimensiuni
Latime spatar 51 cm
Latime 59 cm
Adancime sezut 48.5 cm
Inaltime minima sezut 50 cm
Inaltime totala 95 cm
Greutate 14.000 kg
Volum 0.26 m3
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.