Te sunam noi

Scaun 5650/S Sett - cadru si brate cromat, sezut si spatar din piele color

Modelul de scaun Sett este un scaun directorial ideal pentru biroul dumneavoastra. Acest scaun convinge prin caracterul elegant cu elemente cromate si prin confortul sporit oferit utilizatorului. 

Pretul Dvs.: 897.52 LEI

Pret fara TVA

Marca produs:
Cod produs:
OB.AN5650.79
Disponibilitate:
la comanda Garantie:
3 ani
Unitatea de masura:
buc
General
Tip scaun managerial
Colectia studio plus
Material piele bovina crusta stantata
Culoare material va rugam solicitati mostrarul de culori
Modalitate curatare material Tapiteria trebuie curatata numai cu detergenti neutri cu efect delicat. Pentru curatarea pielii stropiti cateva picaturi de detergent neutru pe o laveta stergand usor suprafata pielii. Clatiti cu o laveta umezita cu apa curata stergand apoi cu o carpa uscata. A se evita frecarea cu suprafete aspre si expunerea directa la surse de caldura.
Alte materiale Ancroma (PVC pe tesatura tip BBC); N=Nipro (100% acrilic); F=Fiesta (100% poliester); RG=Regina (100% microfibre); Two (100% polyolefin); AJ=Anjou (8% bumbac, 16% polyester, 21% poliamida, 55% acrilic); MF=Microfibra (substrat din polyester/bumbac 65/35% si suprafata din polyamide 100%); Four (100% polyolefin)
Informatii suplimentare Acest scaun este destinat in special pentru spatiile de birou, dar este recomandat si pentru acasa. Structura spatarului si a sezutului este din lemn stratificat rezistenta la incovoiere (monoscoica). Partea care intra in contact cu corpul este din piele, restul este imitatie de piele in acceasi nuanta cu pielea. Talpa sanie cromata. Brate cromate tapitate. Greutatea maxima sustinuta 120 kg.
Dimensiuni
Latime spatar 51 cm
Latime 59 cm
Adancime sezut 48.5 cm
Inaltime minima sezut 50 cm
Inaltime totala 95 cm
Volum 0.26 m3
Nu exista opinii despre acest produs

Imaginile sunt cu titlu de prezentare putand exista diferente intre imagini si produsul livrat, caracteristicile tehnice sunt cu titlu orientativ, preturile sunt in lei fara TVA.